Неуморимата готвачка започва ново предаване, при това с нов асистент – млад и красив манекен от модната агенция „Ивет фешън“. Пловдивчанката показа и първи кадри от новото предаване, но не обясни къде и кога ще се излъчва то, така че най-вероятно това ще стане в интернет.

„Сексът и храненето! Моето ново шоу – най-вече образователно, пикантно, красиво, сочно, с чудесни рецепти, а и интересни гости. Очаквайте неочакваното! Нека станем здрава нация, с потентен апетит към всички аспекти на живота! Започва се със здравословната храна! Ще чуете най-големите специалисти в тези насоки! Ще е полезно, интересно, любопитно, различно, сочно и пикантно! Бъдете здрави, мислете позитивно и обичайте себе си най-вече! Бъдете влюбени! Какво е живот без любов?! Аз живея живот, в който съм постоянно влюбена“, обясни тя.

Пловдивчанката упорито крие годините си, но със сигурност може да бъде майка на новия си асистент, който не изглежда да има опит в готвенето, видя Hotnews.bg. Петков е на 34 години от Враца и е завършил гимназия в родния си град. След това завършва макроикономика в УНСС в София. Притежава свободен и приключенски дух от дете, обича да пътува и да обогатява усещането си за света. През последните 10 години работи основно като модел и рафтинг гид. Тези две професии му дават свободата да живее така, както иска.