Поп певицата Ирина Флорин представи новия си музикален проект осталгия", който ще е част от предстоящия й албум. Видеоклипът дело на Васил Стефанов е първият й самостоятелен от три години насам. "Чувствах се така, сякаш за първи път заставам пред камера, Радвам се, че се получи естетически издържан клип, изпълнен с много женственост", споделя за работата по лентата на "Носталгия" изпълнителката.

Всъщност меланхоличната песен с хитов заряд е подарък, който Ирина получила за рождения си ден от музиканта Георги Георгиев от група "Остава". С него работят заедно над 20 години, като той има участие във всеки един от албумите на певицата. "Още в мига, когато чух песента, бях запленена. Буквално подскочих от вълнение", признава Ирина за новото си парче, което може да бъде намерено в стрийминг платформите Spotify, Apple Music и много други тук: https://song.link/vvdbdcjqzqsvn.

Текстът на "Носталгия" поверила в ръцете на Десислава Софранова, която представя като изключителна дама, изявяваща се в различна сфера. В "Носталгия" се крие меланхолията на последните повече от две години, наситени с тежки изпитания, които по някакъв начин ни разделиха и отчуждиха, като в някои отношения дори ни лишиха утехата и удоволствието да докосваме любимите си хора, чийто допир ни носи нужното успокоение в най-трудните мигове, обгърнати в мрак. Тя е израз на надеждата, че онези чисто човешки отношения, които сякаш напоследък позабравихме, отново ще се върнат при нас, без да изпитваме страх, че близкият контакт с околните може да причини повече вреди, отколкото ползи.

В предстоящия й албум ще бъдат включени и вече добре познатите "По целувките", "Какво е любов", "Тъмнината в мен", "Среща", както и още седем парчета, които все още не са били представяни пред публиката. Проектът ще бъде представен официално на 29 октомври в Sofia Live Club.