Тя сподели, че прекратяването на отношенията им толкова силно я е разтърсило, че е потърсила услугите на психолог и че все още не е готова за следваща връзка, тъй като се чувства изключително наранена. Манекенката потвърди, че Дани е инициирал развода им, но бе категорична, че няма да върне при него.

"Той се постара да няма път назад. Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква индикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: "Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това. Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца".

"Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си доволно през всички състояния - през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение". Прочети повече на: https://woman.bg/preview/79722.html