И певицата, и дъщеря ѝ продължават да показват бала на младата дама, която кой знае защо бе избрала да бъде в траурното черно на празника. От многобройните стори-та в инстаграм ясно се вижда мащаба на купона - с много гости, в голямо заведение, а в един от сюблимните моменти на сцената да ги забавлява излиза не само Анелия, но и Ивон. Музиката, която майка и дъщеря изпълняват, е предимно чалга, като не липсва и безсмъртния хит на родителката "Погледни ме в очите".

От събитието липсва бащата Коко Динев, който преди няколко месеца не се появи и на кръщенето на другата си дъщеря, напомня Hotnews.bg. Емилия кръсти Мира в столицата през септември миналата година. Тя бе в очакване на третото си дете и затова избягваше снимките и любопитните погледи, но липсата на таткото не остана скрита за папараците.

Коко Динев ревниво пази личния си живот, който започна на чисто в Сандански. Явно е обаче, че е избрал да бъде далеч от дъщерите си от Анелия и Емилия и не прави изключение от това правило дори за най-важните дни в живота им като завършването на гимназия или пък кръщенето.