search icon
search icon

Ето къде Крисия стана пълнолетна

Крисия вече е пълнолетна

Крисия вече е пълнолетна

Малката певица Крисия стана на 18 години на една от най-известните парти дестинации в Европа-остров Миконос, видя Woman.bg.

Изпълнителката, която завърши на трето място в „Като две капки вода“ преди няколко седмици, е в компанията на семейството си. Детото-чудо, което вече е пораснала млада госпожица, духна свещите на красива торта в заведение на гръцкия остров.

Фамилията осиротя без време, след като инфаркт уби на място бащата Марин Тодоров в края на април. Той почина на 53-годишна възраст и бе погребан в Разград, където семейството живее. Крисия тази година завърши музикалното училище във Варна-родния град на майка й. Тя обаче не отиде на бал заради трагедията. Семейството има три дъщери.

Най-голямата Тифани е студентка в Нов български университет. Средната е Крисия, тя вече е на 18 години и тепърва ще учи за висшист. През 2014 г. представи песента "Детска планета" заедно с близнаците Хасан и Ибрахим, които й акомпанираха на пиано, на детския песенен конкурс “Евровизия”. Тримата класираха България на 2-о място. А най-малката дъщеря е кръстена на баща си и се казва Марина.

Още от hotnews

Коментари