Певиците Сантра и Мария Илиева не са просто колежки, а и приятелки. Двете дами го доказаха като се появиха заедно в студиото на бТВ в ролята на едни от изявените БГ мами в родния шоубизнес. "Изненада ме, че не е чак толкова трудно колкото съм очаквала. Човек отклага, отлага, отлага, но всъщност понякога вече е късно. А причината, поради която отлагаме не е релевантна и смислена", обясни за краткия опит с майчинството си Сантра, която преди три месеца гушна дъщеричката си Елиза.

Мария Илиева също като приятелката си става майка на доста късен етап от живота си, но и двете са категорични, че затова причината не е кариерите им. "Моята любима баба Грозди, за разлика от майка ми, която е фин и деликатен човек, постоянно ми говореше, че иска да ме види с дете. Казваше ми: "Няма ли някое добро момче до тебе, аз много искам да стана прабаба". Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общо приетите критерии, това си е доста късно. Но не бива много да се разчита и да се чака последния момент. Но така се случиха нещата, не е било страх или притеснение. Не е било конфликт между кариерата и личния ми живот", обясни на свой ред Илиева.

Мария Илиева показа халка

Оказва се, че съдбовната среща с мъжът й Александър Междуречки е благодарение на Сантра. Когато се запознали преди време, именно изпълнителката на "Без теб" е тази, която буквално на сила изкарала дружката си на плаж. "С теб бяхме на плаж, когато вие се запознахте. Един приятел ни предложи да излезем, а Мария отсече: "Изобщо не ми се излиза! Тогава аз дадох зор: "Нещо си се объркала, излизаме на 100 процента", разказа Сантра, а водещата Петя Дикова я обяви за половин кума, на което гостенката й отвърна: "Аз съм много неща половин..."

Щастието от загубата на талията е несравнимо. За дълго се разделих с тази талия, но по никакъв начин не ме смущава, казва Мария Илиева.

"Случайно се открихме като всичко най-хубаво в живота, което те връхлита и идва изведнъж. Благодарна съм на човека до мен, че ме забеляза. Защото дава такъв уют и комфорт на душата ми, че се чувствам на най-хубавото място, на което съм била", каза на свой ред Мария. Сантра пък благодари на своя любим за търпението към нея. "С мен трябва много търпение. Чувстното за хумор помага много в ежедневния битовизъм. Има и трудни моменти, но те не трябва да спират хората да правят деца. Не си заслужава човек да не го направи заради кариера или лични подбуди", отбеляза Сантра.

"Щастието от загубата на талията е несравнимо. За дълго се разделих с тази талия, но по никакъв начин не ме смущава. А и полагам усилия да се върна във форма, но има ли човек, който може да съди една майка, че е нарушила малко талията си?! Ако има такъв е абсолютен олигофрен", категорично заяви Мария Илиева, на която и е трудно да възвърне предишните си мерки.

Мария Илиева и Алекс Богданска орисаха бебето на Сантра