Дългогодишни почитатели на поп-фолк сензацията споделят, че в момента Галена се намира в най-добрата си форма, явно и самата тя смята така, след като е решила да захвърли дрехите и да покаже стегнатото си тяло, с което имаше сериозни проблеми, след като изкара коронавируса. Тя и синът й преминаха през болестта успешно, но липсата на тренировки и лекарствата трупнаха доста килца върху Галена, които тя най-сетне победи. Чалга фурията без никакъв свян показа щръкнали зърна и голо дупе в новия си видеоклип към песента "Еуфория".

На другия полюс е баджаначката ѝ Десислава, която най-сетне призна, че е загубила битката с килограмите и се показа без драстичния фотошоп, който ползва с години.

"Майната им на комплексите! Майната му на това какво щели да кажат хората! Харесвам се! Чувствам се добре в кожата си и съветвам и вас да правите същото. Щастието е вътре във всеки от нас, стига сами да си го позволим", казва певицата.

Тя напълня драстично преди раждането на второто си дете и вече три години не може да се справи с проблема. Изпълнителката, която преди години бе неизменно определяна за секссимвол, трудно прие промяната, но явно днес е решила да ограничи фотошопа и да покаже наедрялото си тяло. Hotnews.bg напомня, че беше време, в което двете бяха като близначки, за което свидетелства и старата им обща гола снимка.