Милионерската съпруга роди в пълна тайна втория си син в края на април, като тогава не стана ясно нито името му, нито подробности за ръста и теглото му. Hotnews.bg обаче видя, че тайната най-сетне е паднала и третият наследник е дошъл на бял свят с тегло два килограма и шестотин грама и ръст от 48 сантиметра.

Кристиан-Валентин е роден на 24 април, неделя. Децата, които са родени в неделя, са подвластни на Слънцето. Още от малки тези деца искат да са лидери. Когато пораснат, те никога не остават в сянката на другите. Те от малки са много енергични, постоянно са заети с нещо и се опитват да постигат успехи в нещата, които правят.

Когато пораснат, тези деца стават делови личности, които се стремят към победи в работата независимо какво ще им струва това. Децата, родени в неделя, от древни времена са били смятани за специални. Смятало се е, че те имат особени способности, които ги защитават от бебешка възраст от уроки. На погачата на бъдещия лидер присъства не само задължителната питка, но и красива торта, а тематичното парти е било на мечешка тема. Сред гостите е и Моника Валериева, близка на Светлана от плеймейтските им години.