От известно време насам в средите се шушука, че синчето на ромската перла се е пристрастило към хазарта. Този лош навик му бил лепнат от Гринго - мъжът на певицата, който от години е окован от порока. „Лоренцо няма проблеми с хазарта, нито с длъжници", кратко и категорично опроверга слуховете за Лоренцо самата Маринова пред в. "България Днес".

Преди месеци се появи информацията, че единственият наследник на ромската перла тръгва по грешен път. Потънал в борчове. Дължал пари на лихвари. Не излизал от казиното. Софи е категорична, че всичко това са измислици.

Софи Маринова се накичи със злато като Клеопатра

Лоренцо живее с нея и тя следи изкъсо какви ги върши. Не знае наследникът ѝ да продава земя, нито е забелязала да липсват вещи от дома им, както се твърдеше. „Докосни се до Софи Маринова, за да станеш звезда. Така ги виждам аз нещата“, споделя изпълнителката, която готви мащабен концерт по случай 25 години на сцената.

Маринова не пропусна да опровергае още една клюка по нейн адрес, а именно, че е разделена за пореден път с любимия си Гринго. Двамата се разведоха преди години, ала си дадоха втори шанс. Откакто отново са заедно, двойката има своите трудности. Но ги преодолява, защото любовта им е по-силна от всичко. „Написах си името в Гугъл и ми излязоха куп статии, в които пише, че не сме заедно. И те са писани само в рамките на няколко дни. Ами трябва да разочаровам всички. Казвам го за пореден път. С Гринго съм", категорична е Софка.