Блондинката демонстрира фриволно поведение с музиканта, без значение, че е щастливо обвързана. Силвър се завърна ударно след музикално затишие откъм самостоятелни парчета. Силвестър Матеев, както е цялото име на изпълнителя, представи нов проект, с който успя да провокира меломаните.

Песента даде заявка да стане едно от любимите парчета на лято 2022. Силвър и този път е автор на текста, музиката и аранжимента. Парчето е с две заглавия, като едното е посветено на световната порно звезда Миа Халифа. Случайно или не главната роля във видеото към песента е отредена на Джулиана Гани. Скандалната моделка гордо развява силикон около хитмейкъра, докато той пее: "Гадже кириз, стъпва като мис...". По всичко личи, че Джулката е оставила зад гърба си любовните драми и скандали и е продължила напред.

Припомняме, че Джулиана официално се раздели с мъжа си Илиян Найденов преди месеци, след като разкри пред всички аферата му с друга жена, а малко след това тя се хвана с известен болярин с неясно поприще. Риалити звездата трябваше бързо да преглътне разочарованието и обидата и да се вземе в ръце. Явно наистина е успяла да го направи. Близки на Джулката потвърдиха, че тя продължава да “вади хляба си”, като се снима тук-там къде по бельо, къде без.