След като буйният и своенравен актьор Дарко Ангелов отсъства от екипа на предаването тази седмица, за „лошото момче“ с татуировките се отвори шанс, от който той сериозно иска да се възползва. Отношението на титулярите към Павел обаче е като към новобранец в казармата от едно време.

Рапърът буквално „стъпва на пръсти“ в предаването, като внимава да не предизвика дори и най-малкото противоречие. Павел безпрекословно се съгласява на всичко, което поискат от него „старите“ в екипа, пише Лупа. Така той се оказа напъхан в доста смешен надуваем екип на тиранозавър по повод кино рубриката на „На кафе“. Колегите не проявиха никакво съчувствие, докато гледаха пародийната ситуация. Напротив, докато изтегнати на диванчетата нагъваха пуканки, те накараха Павел да тича из студиото.

Ромина Тасевска извади телефона си за да снима унизителния момент, а писателят Георги Блажев изкоментира в ефир задните му части. Самата Гала пък наблюдаваше цялото упражнение без никакво съчувствие и от позицията на всесилен началник, който може да изгони от предаването всеки, когато си поиска. Напрежението в екипа на шоуто по Нова телевизия обаче расте. Това пролича от думите на шеф Атанас Балкански, който по неясна причина беше подложен на критики от Гала, която заяви, че е намерила друг да готви вместо него в следващите дни. „Тръгнала си всичките да ни махаш, първо Дарко, после мен…“, каза с усмивка кулинарният спец.