Тайната е запазена, защото брюнетката живее в Германия с таткото на бебето. Тя показа снимки с мъника, които получиха стотици лайкове и коментари, включително от нейни съотборници в риалити формата. От профила й в инстаграм разбираме, че таткото се казва Цветан и че живеят в Берлин.

Бебето е дошло на бял свят точно на Великден. Името Троян било предложено от таткото, а Роберта веднага го харесала. Младата майка получила романтично предложение за брак от либимия си на борда на хеликоптер през януари в България. По време на разходката във въздуха машината прелетяла над огромен плакат, поставен на земята, на който пише:"Ще се омъжиш ли за мен?".

Позитивна, лъчезарна и винаги усмихната Роберта избира спорта за своя професия и начин на живот, се казва в визитката на младата майка от "Игри на волята". Фитнес инструкторката тренира трибой и бокс и е запален фен на моторите. Филмите, които я описват най-добре като човек, са: "Бързи и яростни", "Транспортер" и "Карибски пирати". Роберта бе сочена за най-силната жена от "Игри на волята", но късметът не беше на нейна страна и съдбата реши да отпадне малко преди финала.