Щерката на Гала пусна фото без гащи, като демонстрира несъвършенствата по кожата си. Младата инфлуенсърка често убеждава самата себе си колко е красива, секси и слаба, като публикува постове по тази тема, но не всичките й последователи я възприемат така.

"Понеже идва лятото - стрии и тен е секси комбинация, а не срамна" - пише Мари под голия фотос. Мари не крие, че приема тежко негативните коментари в мрежата. „Преживявам всеки гаден коментар, всяко съобщение“, кълне се тя. "Вбесявам се, като виждам коментари (не само за мен) "тази е много дебела, слаба, висока...Всички сме различни, не виждам защо е необходимо такова изказване и каква е целта", категорична е Мари.

Тя признава, че многократно е споделяла в социалните мрежи, че е предразположена към напълняване. "На фона на всичките ми усилия тези коментари са, меко казано, гадни!"Младата жена, която завърши висше образование, но все още няма постоянна работа обича да обяснява, че е известна не заради прочутата си майка, а защото е умна, забавна, отговорна, креативна и общителна.