Певицата каза, че е продала шикозната си къща в София и се е преселила по-близо до родния Бургас. Преди изявите си тя обиколи националните медии и сподели доста лични неща. За първи път чернокосата дама потвърди за осиновяването на племенницата си. Дъщерята на брат й вече е официално щерка на Кичка. Магдалена трайно живее в Лас Вегас, САЩ, със семейството на Бодурова и там завърши престижна гимназия.

Русокосата девойка е израснала в Кипър, но говори прекрасен български и вече е студентка по математика. Младата наследница е благодарна на осиновителката си, че я е научила да бъде силна жена, която не се предава и винаги постига целите си. Разнежената Кичка я нарича „моето злато“. Гласовитата дама се гордее и с родната си дъщеря. Кристи вече е учителка. Тя създаваше много главоболия на майка си в юношеството.

Имаше изключително скандално поведение и залиташе по пластичните операции. Кристи-Жаклин си падаше по бурните купони и голите фотосесии. Явно всичко това е зад гърба й и тя е решила да се посвети в служба на обществото. Двете млади дами ще присъстват на морските концерти на майка си.

За съпруга си, гъркът Крис, Бодурова беше лаконична. Той не я придружава у нас и тя през смях споделя, че той сега е доволен, защото ще си почине от нея. Тя сподели, че той галено я нарича просто „Кей“ и в къщата им се говори на гръцки. Крис прехвърли 80-те и може би дългите полети вече не му понасят.