Парчето е нова посока в кариерата на гласовитата брюнетка, която досега залагаше на поп, но вече може да се похвали с фолкпроект.

„След края за мен е много специална песен, защото е една нова посока в моята кариера, нов стил, нова визия. Благодаря на целия екип – на Андреян Стефанов-Андрю за страхотния бийт, на Ивайло Спасов за прекрасния клип, Цецо Андреев, Момчил Спасов и Августина Маркова- Тути за различната визия. И най-голямото благодаря е към моите фенове за подкрепата и обичта. Наистина „След края“ е моето ново начало и се надявам само хубави неща да предстоят оттук нататък“, разкрива Симона в откровен разговор за „Телеграф“.

Майка й Глория е примата на фолка у нас, а татко й - композиторът Илия Загоров, може да се похвали с едни от най-големите хитове в жанра. Именно затова за Симона е било въпрос на време да се ориентира към стила музика, с който е отрасла.

„От ранна детска възраст слушам попфолк, закърмена съм с балканска музика, обичам този стил и от години по участия изпълнявам този жанр. Просто не бях намерила точната авторска песен, за да се представя и в тази светлина. Смятам, че сега му беше времето, както и че това беше песента“, категорична е Симона.

Загорова разказа, че е била на гости на баща си в Стокхолм, където той живее от години, заради нейно участие на бал на зрелостник. След раздялата с бащата на дъщеря си, Симона мълчи дали има нов мъж.

„Щастлива съм след толкова хубави събития - с детето си, с проектите си. А за личен план каквото покаже съдбата, защото никога не се случва това, което си го представям, но пък може да е още по-хубаво. Така че човек трябва да е позитивен и щастието да го води напред“, усмихва се Симона. Гледам да отделям максимално време за нея и правя всичко възможно да я виждам ежедневно. Истината е, че в този момент и кариерата ми тръгва нагоре и виждам как се повтаря историята с мама и мен преди години, но ние сме свикнали да се справяме“, с усмивка завършва хубавицата.