След като певецът отмени участието си заради некоректно отношение, това направиха и Софи Маринова, и Лидия. Пред "Телеграф" тогава собственикът на заведението Марио Дуков каза за участието на Криско, че е нямало нито една резервация и затова е отменено.

"Когато си измамник, рано или късно всички разбират това. В случая дори стана прекалено рано. Разказах ви за случая с CLUB ANGEL, където собственикът Марио Дуков ни измами, а после пробва да измами скромната си аудитория, че участието е паднало поради липса на интерес. Добре де, но на следващия ден (Събота 11.06) беше обявена да пее Деси Слава.. но О, чудо.. и нейното участие отпадна. Отпадали са ви и предишните гости (Лидия 03.06), отпаднали са ви и всички следващи. Явно няма интерес за никой, така го разбирам", пише Криско относно отношението на кръчмаря към изпълнителите.

Той добави още, че в това заведение буквално не стъпва жив човек, "но да си измиваш ръцете с артистите, които каниш, е най-малко неморално. Свързаха се с мен дори хора, които са работили там като персонал, за да споделят горчивия опит, който са имали именно с този човек. Че фалита ви чука на вратата е ясно. Та господин Дуков, няма нищо срамно да не ви потръгне бизнеса, срамно е когато хора като вас се размножават", завършва Криско и показа колко много гости събира на участие.

Певицата Андреа също сподели от некоректното отношение от страна на собственикът на заведението. Във видео тя предупреди други изпълнители да си искат предварително хонорарите, защото има практика да не се плаща От бивш персонал става ясно, че собственикът е имал хазартни наклонности и вместо за заплати е харчил обороти в казина.