Фолкаджията от клана Стораро е категоричен, че няма да бута сина си да става певец, когато порасне, за да не се превърне в досада за аудиторията. Без да иска изпълнителят даде като причина ситуацията в неговото семейство, а именно именития му баща Тони Стораро и това, че двата му сина - той и Емрах са поели по пътя на родителя си. Това явно е болна тема за младока, който вероятно се сблъсква с упреци по темата.

"Синът ми, който е на 4 годинки, показва завидни певчески възможности. Майка му обаче не иска и той тръгне по този път и да ставаме досадни на аудиторията – толкова много певци в едно семейство. Баща ми Тони Стораро е най-гордият дядо на света. Винаги като види децата му се насълзяват очите от радост. Най-хубавото нещо на света е семейството“, заяви Фики в интервю за предаването на БНТ "Събота вечер".

Синът на Тони Стораро обяви също, че се насочва към рока и дори ще издаде албум с песни в този стил. „Не мога да кажа изцяло „край“ на попфолка, такива са ми гените. Истината е, че подготвям поп-рок албум с изцяло авторски песни, но не зарязвам и другата музика.

Ще има поп, рок, песни с етно мотиви, които ще съчетават и народна музика. Всъщност, този албум ще бъде с едни цялостни изпълнения от моя страна с различни жанрове. Нямам търпение да го представя на уважаемата публика. Надявам се да бъде оценен. Вярвам, че фенската ми маса ще го приеме супер добре. Защото всеки от нас обича и по-стойностната музика и такава трябва да се слуша повече“, сподели той.

Припомняме, че Стораро показа завидни умения в по-твърдите музикални жанрове по време на участието си в две издания на риалитито „Като две капки вода“, където му се наложи да имитира куп известни световни изпълнители. Той се справи отлично и дори спечели Сезон 8.

Фики планира да организира концерт, за да представи албума. На него изпълнителят обеща да има много изненади, с много гост изпълнители. Той ще се състои към края на настоящата година. Също така изпълнителят ще чукне 10 години на сцена през 2023-а и това ще е отново повод за голямо шоу.

И Фики Стораро заряза "Пайнер"