search icon
search icon

Анджелина Джоли: Обвиненията на Брад Пит са лъжа

Брад имал лоши намерения, твърди актрисата.

Брад имал лоши намерения, твърди актрисата.

Ожесточената съдебна битка на бившите съпрузи продължава

Холивудската звезда Анджелина Джоли реагира на новото съдебно производство и на обвиненията на Брад Пит, че има "лоши намерения". Преди няколко дни адвокатите на Брад Пит разкриха желанието му да съди Анджелина Джоли за замъка Миравал - винарско имение, което принадлежи на двойката от 2008 г.

58-годишният актьор обвинява бившата си съпруга, че без негово съгласие е продала акциите му на компанията Tenute Del Mondo, собственост на производителя на водка Юрий Шефлер. В съдебните документи той твърди, че майката на децата му умишлено се е опитала да му "навреди, като продаде акциите му във винарската компания".

Джоли отговори на тези обвинения чрез говорител. "След събитията, които накараха г-жа Джоли да подаде молба за развод, и годините, през които тя се грижеше за децата им, г-жа Джоли и децата не можаха да се върнат в имота и тя взе трудното решение да продаде дяловете си в бизнеса", каза той пред списание "People".

"След като направи многобройни предложения на бившия си съпруг и след като знаеше, че бизнесът ще бъде наследен от децата им, тя намери бизнес партньор с опит в алкохолната индустрия", допълни той. Говорителят определи обвиненията на Брад Пит като "лъжи" и подчерта, че е "жалко, че след като тя напусна бизнеса правилно и законно, г-н Пит я забърка в множество съдебни дела". Правната битка далеч не е приключила.

Още от hotnews

Коментари