Своеобразен ред бе сложен в живота на Бритни Спиръс навръх сватбения ѝ ден. От една страна първият ѝ мъж получи тригодишна ограничителна заповед и не може да я доближава, а настоящият ѝ съпруг - Сам Асгари няма да вземе и стотинка от съкровищницата ѝ, ако се разведат.

Джъстин Александър, с когото Бритни беше в брак 55 часа преди много години, нахлу на сватбата ѝ миналата седмица и беше арестуван.

Бритни Спиърс се е уверила, че богатството ѝ от 60 милиона британски лири е добре защитено, преди да се омъжи за Сам Асгари, тъй като те са подписали предбрачен договор, според TMZ.

40-годишната певица се венча за 28-годишния Сам, в дома си в Лос Анджелис в четвъртък, пред 60 гости. Но преди това двамата трябваше да попълнят малко документи, преди да се насладят на остатъка от живота си заедно, шушукали запознати, пише life.dir.bg.

Милионите на Бритни няма да отидат при Сам, който вече се пошегува в Инстаграм, че вещите му се нуждаят от защита, малко след като обявиха годежа си през септември. Фитнес инструкторът написа: "Благодаря на всички, които са загрижени за предбрачния договор! Ще подпиша такъв, за да защитя колекцията ми от джипове и обувки, в случай че тя ме зареже един ден".

Изглежда, че двойката добре е започнала брачния живот според източник, който казал пред "People": "И двамата са много щастливи. Сватбата беше всичко, което Бритни желаеше". Певицата се похвали в мрежата с думите: "Опа, направихме го. Бях нервна цялата сутрин, но към 14 часа наистина проумях - ние се женим! Имах пристъп на паника и след това се съвзех. Церемонията беше мечта, партито беше още по-добро!".