Вече от няколко години той може да се похвали с младо гадже до себе си, което замени Мария Игнатова. Колкото и да ги обсъждат, двамата не спират да показват любовта един към друг и явно Анита не е с любимия заради парите, които и без това не се сипят като златен дъжд над нея, видя Hotnews.bg.

Само преди ден Анита отпразнува своя 23-ти рожден ден. Плеймейтката посрещна празника си в по време на модно ревю на българска марка за дрехи, на което беше с Рачков. Купонът, на който пяха Емилия, Криско и Десислава и на който се лееше марков алкохол, бе платен от модния лейбъл, който също имаше рожден ден. Рачков все пак се отчете със скромен букет за празника на Анита на другия ден, показа тя със стори в инстаграм.

Иначе Анита бе затрупана от пожелания за много здраве и успехи от приятелите си, които сподели щедро в инстаграм. С Рачков тя бе и на представлението му в Лондон, така че все пак комикът се е бръкнал поне за билет и хотел в английската столица, която категорично е един от най-скъпите градове в света.