Младият актьор и инфлуенсър Наум Шопов преживя кризисен 29-ти рожден ден преди броени часове. Изглежда, че успехите му не се нравят на враговете му и се опитаха да му вземат едно от най-важните неща.

Синът на Христо Шопов се ожали на стори в Инстаграм на какво е станал жертва и потърси помощ. Хакери са атакували звездата от сериала 'Откраднат живот" навръх рождения му ден. „Приятели, имам нужда от помощ! Хакнаха ми фейсбук профила, и то точно навръх рождения ми ден. Ако може някой да ми помогне”, заяви наследникът на легендарната актьорска фамилия Шопови.

Въпреки неприятностите, които му се случиха, той намери сили да заведе на ресторант жена си Теа Минкова и дъщеричката им Амая, пише Блиц. Вместо торта на рожденика поднесоха табла с вкусни сладкиши, върху които бяха поставени свещичките във формата на цифрите 2 и 9. Наум е силно притеснен за профила си, тъй като го позлва за реклами, от където вади доста пари. Двамата с Теа станаха най-известните инфлуенсъри у нас и печелят големи суми от реклами, затова социалните мрежи са за тях са изключително важни.

Наум Шопов зарязя медицината, остава актьор