Бившата гимнастичка Симона Пейчева се е омъжила тайно. Наскоро 37-годишната спортистка се върна от почивка в Испания, където бе в компанията на половинката си Петко и друго приятелско семейство.

Забелязва се, че любимият на Симона носи златна халка на безименния си пръст. Самата Симона също носи годежен пръстен и венчална халка. Световната шампионка по художествена гимнастика ходи с бижутата от края на миналата година.

Мъжът на Пейчева има завидни финансови възможности, които си личат от демонстрирания от спортистката стандарт на живот. Преди настоящия си мъж Симона имаше връзка с милионер на име Йордан, търгуващ с торове и семена. Данчо и Симона изкараха заедно 4 години, като двамата имаха кратка раздяла, когато „златно момиче“ се предаде пред чара на актьора Ненчо Балабанов. Видният плейбой успя да завърти главата й преди около 2 години. Двамата се залюбиха в обществената телевизия, където Пейчева води предаването „Неделни нюанси“. Разбира се, те изкараха заедно само няколко месеца, като 37-годишната бивша спортистка се върна при старото си заможно гадже Йордан, а малко след това е зарязала и него. После се е залюбила с Петко и набързо се е омъжила за него.