На последната от тях рускинята си сръбва летен коктейл в компанията на приятелката си Дениз Хайрула, която излезе предпоследна от предаването. Двете красавици бяха на откриването на ресторант в Слънчев бряг, разположен на легендарния Какао бийч, който има амбицията да се превърне в епицентъра на купона това лято.

Сред специалитетите на заведението, в което двете кокетки сплитат ръце пред обектива, са карпачо от лаврак и лобстер с конкасе от манго и кориандър, севиче, кралски рак, омар, избрани риби и вариации на морски дарове. Познавачите на добрата кухня били доста изненадани и от ароматните буябез, пате от гъши дроб, патешко магре и още куп гурме вкусотии.

"Хубави млади дами", "Лиглички", коментират фенове. Други обаче директно ги отсвирват с думите: "Кифли"! На Слънчака тен събира и друга палавница от шоуто – атрактивната Благовеста Бонбонова. Тя е доста активна в социалните мрежи и от няколко дни споделя изкусителни кадри от бреговете на атракционния курорт. На тях тя позира в съблазнителни пози по бански и секси тоалети, пише Woman.bg.