Звездата от „Диви и щастливи” сподели кадър с женската част на „Поетите”, а ние забелязахме подозрителното коремче, което изпъква под роклята на бившата моделка. Фотосът предизвика въпроси дали красавицата не е в очакване на втора рожба. Луиза и нейният мъж Мартин Макариев станаха родители на малкия Бран през септември 2020 г. и нищо чудно двамата отново да очакват наследник, пише "Уикенд".

В последните два месеца дъщерята на модната шефка Ивет Григорова не е публикувала снимки в цял ръст, като всичките кадри са или в близък план, или в гръб. Звездата от „Диви и щастливи” е доста слаба и заради това веднага си пролича коремчето. Тя е споделяла, че съпругът Мартин мечтаят да имат момиче и нищо чудно то вече да е напът.

Припомняме, че режисьорът Мартин има син Боби от предишния си брак, а с Луиза имат едно общо дете. Григорова винаги е казвала, че иска да има две деца, самата тя има сестра Кристина и въобще не планира да остане само с един наследник. Актрисата никога не е била пълна или закръглена и е изключено да е качила килограми само на корем.

Преди няколко месеца Луиза се похвали, че тренира редовно в залата и даже е оформила коремна преса, която днес очевидно липсва. Коремчето на Григорова е като на жена в 4-5-ти месец и ако е бременна, трябва да стане майка в средата на есента.

„Женската част на „Поетите” за последно това лято в София. Ще се видим пак през септември, а дотогава на Варна и Бургас през юли! Билетите за Варна, както обикновено, изчезнаха, преди да разберем, а за Бургас има още малко, така че включвайте се и ще се видим там!” – пише Луиза под снимката с нейните колежки Весела Бабинова и Теодора Духовникова. Думите на бившата моделка показват, че тя не мисли да слиза от сцената до септември.