Шумно парти за 23-я си рожден ден вдигна младата изгора на Димитър Рачков. Русокосата Анита събра гостите си край басейна в къщата на комика край езерото Панчарево. Сред поканените бяха основно роднини и приятелки на знойната блондинка, родителите на актьора не уважиха празненството. Единствените хора от неговото обкръжение, които присъстваха на празника, бяха синът му Димитър - младши, както и бившата му жена Христина Апостолова заедно с настоящия си мъж Евтим Милошев.

Отсъствието на майката и бащата на Рачков даде ясен знак, че пенсионерите Станка и Минко очевидно не са във възторг от поредната кандидат-снаха. Основното, което ги смущавало, било възрастовата разлика между сина им и половинката му, която е 27 години по-млада от него. Водещият на „Като две капки вода”, който наесен ще направи половин век, преспокойно може да мине за баща на гаджето си, коментират потребители в социалните мрежи.

Очевидно обаче намеренията на Рачков към хубавицата Анита са повече от сериозни. Вече две години той живее на семейни начала с бившата плеймейтка, а неотдавна заяви, че двамата имат планове за общи наследници и работят усилено в тази посока. Комикът залюби младата блондинка след раздялата си с дългогодишната си годеница Мария Игнатова по време на снимките на видеоклип на братя Аргирови. Първоначално актьорът криеше отношенията си с 23-годишната девойка, но от месеци насам двамата не се крият и дори посещават светски събития заедно. Хора от обкръжението на Рачков издават, че той бил болезнено ревнив, и заради него Анита се отказала от моделската си кариера.

Той успял да я уреди да стажува в банка, но дори новото й и далеч по-сериозно амплоа явно не е умилостивило критичните му родители. Напук на всички, които не одобрявали връзката им, актьорът вече е сгоден за знойната девойка, с която планира и сватба. „Дано подаръкът тогава да е по-щедър”, майтапят се с Рачков в социалните мрежи, тъй като за рождения ден на любимата си минал само с букет цветя и масрафа на празненството, пише „Ретро”.