search icon
search icon

Новата на Благо с амбиции за фолк певица

Благой Георгиев ще се жени за втори път.

Благой Георгиев ще се жени за втори път.

Полина Спасова - новата жена на футболиста Благой, мечтаела да е попфолк певица, твърдят съученички на 26-годишната девойка.

Красавицата от Велинград и сега се занимава с пеене, като идеята да участва в „Гласът на България“ тази година не и е чужда. "Полина пееше любимите си песни на Анелия, има прекрасен глас, но добре се вписва и в арендби изпълненията", хвалят я съученички пред "България Днес".

Поли и Благой ще станат съпруг и съпруга в събота, а сватбата ще е в затворен комплекс във Велинград. Още отсега булката репетира с коя песен ще поздрави избраника си, както и гостите, тъй като пеела чудесно и народни песни. Освен че е талантлива и млада, новата изгора на Благой е от заможен род. Баща й един от най-заможните хора в града, собственик на хотели.

За сватбата девойката ще се нагласи с рокли от американски дизайнер, с шлейф и дълъг воал. Според мълвата Джизъса щял да става отново татко, но такава информация официално няма. Златка Райкова била категорична, че не иска детето й от Благой да присъства на тази сватба, тъй като е малък и няма с кого да го пусне. Самата тя не смята да присъства на церемония. Освен това Златка също има друг мъж до себе си, който не желае тя да жени бившия си.

Очаква се на втората сватба за футболиста да пристигнат родителите му Румяна и Георги, както и брат му Северин. Досега Георгиев е имал брак само с рускинята Есмер. Поли и Джизъса се запознали във фитнеса и веднага станал изключително близо. Малко след като разбрали, че си допадат, решили да заживеят заедно, но извън България. На райски остров Благо паднал на колене и предложил брак на красивото момиче. Поли казва „да“ и оттогава двамата са неразделни.

Още от hotnews

Коментари