Бившата жена на Асен Блатечки публикува снимка, от която подхлъзна някои, че си е уголемявала устните. В действителност обаче такава интервенция няма или поне така заявява красавицата. "Не издържахте на надпреварата за напомпани устни…", нападнаха я в социалната мрежа, а Попова директно тушира клюката кратко и ясно: "Не позна". След това и се извиниха, но отново с нотка на съмнение в отговора: "Така поне изглежда от моя ъгъл. Ще се радвам, ако греша и това е някаква оптична измама".

Дали заради намека на последователката на Диляна Попова, но след това се появиха и други съвети към актрисата. "Остани себе си, please. Не калъп!", призова друга фенка, но не липсваха и комплименти за външния й вид, твърдейки че синеоката лейди от Гулянци е най-красивата българка.

Устните на Попова определено изпъкват на селфито, което си е направила от светско събитие тези дни. Ако се разгледат старите снимки на моделката, определено се вижда, че има разлика и твърде вероятно е тя наистина да си е инжектирала хиалурон. Но е възможно и червилото да създава тази илюзия.