Миналата седмица зад печката бе певицата Цвети Радойчева, която твърдо бе решила да грабне победата, като нарочно дава по-ниски оценки от останалите участници със смешни аргументи. И докато останалите щедро лепяха десетки –максималната оценка, Радойчева все намираше кусури.

Нейната вечеря обаче не блесна с нищо, освен с лигавенето на готвачката, категорични са зрителите. Те си отдъхнаха, след като наградата отиде при Маги Джанаварова, а певицата Виктория си го върна на Радойчева, като също даде 9 точки за нейното представяне.

Тази седмица друга участничка се очертава като любимка на зрителите. Оля, известна в миналото като една от момичетата в „Трамвай номер 5” и бивша съпруга на Иван Лечев даде рекордно ниска оценка, незапомнена в предаването.

Тя оцени само с четворка вечерята на Божидар, който сготви миди, пържен калкан и крем карамел-сам и доста бързо. Зрителите се чудят коя е дамата, събрала смелостта чак така да пореже участник в шоуто. Обикновено по-ниските оценки се колебаят около шест или седем, но четворка никой досега не е давал.