Защо обаче двамата не са заедно така и не казват, въпреки че го играят обидени на публикациите за разлъката им. И 19-годишната Сузи, която е известна само с това, че е известна, и спортистът, който има успехи и национални рекорди са категорични, че трети човек между тях не стои. Бъдещата майка заяви, че бившият е страхотен човек. Защо обаче го е зарязала и то преди да роди, държи в тайна. Странното поведение на двамата подсилва слуховете, че става дума за реклама на невръстната инфлуенсърка и бъдещите родители не са разделени.

За изневяра от страна на Марк не се говори в публичното пространство, така че какво точно опровергават двамата не става ясно. Майката на Сузанита също обяви, че двамата просто са се сдърпали. За първи път и спортистът проговори за проблемите с щерката на Орхан Мурад, която лежа в клиника за наркомани.

"Сега името ми е постоянно в някакви жълти медии и ме изкарват едва ли не, че съм най-лошият човек на света, най-лошият баща, че съм изневерявал и още какво ли не. И което най-боли е че не съм го заслужил с абсолютно НИЩО и гордо мога да кажа, че НЯМАМ КАПКА ВИНА. За мен това не е никаква шега със случващото се в момента и отговорността която имам към все още нероденото ми дете ще я поема каквото и да става. Защото баща му го обича повече от всичко и ще преобърне света за него. Съвестта ми е чиста пред Господ и той ми е свидетел. Няма да коментирам темата и какво точно се е случило", написа спортистът.

Hotnews.bg им препоръчва, щом не искат медиите да се ровят в живота им, да спрат с публикацциите в социалните мрежи поне до раждането на сина, за който очевидно ще се грижат и двамата.