Скандалната певица Сузанита се е събрала с бащата на бъдещия им син – Марк Славов. Мнозина обаче се осъмниха в действителност дали е имало такава раздяла. Припомняме ви, че щерката на Орхан Мурад вдигна голяма олелия, че е изоставена, но дали всичко не е било пълен фарс?

За да потвърди официално сдобряването, Сузи публикува кратко клипче, в което двамата с Марк се гушкат, а той целува бременното й коремче, припявайки си емблематичното парче на Франки Вали „Can’t take my eyes off of you“.

„Обичаме се“, казва й Сузанита в края на видеото и пише многозначително: „В една връзка няма място за его. То се преглъща. Изместват го компромисите, жертвите. Дори понякога времето за себе си“. Скандалната певица даде да се разбере, че е преглътнала нараненото си его и е решила в името на връзката си и бъдещия си син да направи необходимите компромиси.

Тя обаче не уточни защо в крайна сметка с Марк са се скарали и какво толкова се е случило между тях, че чак да изтрие всичките им общи снимки от мрежата по-рано. Сузанита само сподели, че не става въпрос за изневяра и че Марк в нито един миг не си е помислял да избяга от отговорност, свързана с бъдещото бащинство.