Рапърът Тото от "СкандаУ" спретна и тайна сватба, след като на два пъти стана баща без да го обявява публично. Вече с две деца, изпълнителят е стигнал до извода, че трябва да сключи и брак с дългогодишната си приятелка Кристин. Преди дни той отпразнува и рождения си ден, а сватбата явно е големия подарък за младоженеца. "Честит да си ми, че без теб не мога", поздрави го тогава половинката му в Инстаграм.

Тото се ожени за Кристин край язовира.

Именно от социалните мрежи стана ясно и за новите дела на певеца. С Кристин са решили да се оженят без много публичност и шум в ресторант на брега на язовир Пасарел, видя HotNews от снимки публикувани от приятели на двойката. За тържеството не се знае особено много, освен че е било озвучено от Борис Солтарийски и Невена Цонева. На сватбата са присъствали няколко родни инфлуенсъри, с които Тото и Криси са в приятелски отношения. Разбира се там е бил и дуетната му половинка Лъчо и неговото семейство.

Благодарение на тези кадри феновете на дуета разбраха за менделсона. Рападжията и Кристин са родители на две деца - момче и момиче. И при двете бременности на красавицата, майчинството премина в абсолютна дискретност. И тогава феновете на отворкото от "СкандаУ" разбраха за бебетата след като те се появиха на бял свят.