Това сподели участничката в интервю, като отново наблегна на своята красота и успехи. Нейната перфектност била и причината да не мели с част от останалите мацки, като Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

„Истината е, че виждат такава конкуренция в мен, дразнят се, че бързо взимам пространството там, където се намирам. Дразнеха се, че имам самочувствие. Може би са свикнали да са единствените в тяхното пространство. Впоследствие гледах шоуто много внимателно, за да видя дали не съм пропуснала нещо, но не. Просто се дразнеха, че съм харесвана. Може би имат проблеми с егото си и са свикнали да са най-харесвани, например Виктория и момичетата от нейния кръг в шоуто. Това е невъзможно, от едни сме харесвани, от други не сме. Сторих им се много комплексна, понеже за своите години съм много успяла, имам самочувствие. Изигра голяма роля и фактът, че изглеждам добре. Но все още не мога си отговоря на въпроса с абсолютна сигурност. Факторите най-вероятно са много и определено не е фактор, това че съм викала”, обяснява Алекс.

Въпреки своята перфектност, тя все още няма човек до себе си, а с Виктор са само приятели. Той от своя страна отново се обясни в любов на травълвлогърката Мария, без обаче да назова името. Той обаче потвърди, че двамата си били в града на любовта Париж, а преди дни Мария пусна тяхна обща снимка.

В Париж беше чудесно! Бях си взел четири чифта обувки, но толкова много ходихме, за да разглеждаме, че ми излязоха мазоли на краката. Бях с майка, с братята ми и с още някои хора“ – сподели с усмивка Виктор, визирайки приятелката си. Той призна, че вече не е ерген. „Не съм сгоден, нямам халка, но съм щастлив. Не мога да кажа, че приятелката ми е по-добра от 22-те участнички в "Ергенът". Може би е по-подходяща за мен. Това е жената, от която имам нужда, но не искам да споделям повече. Много грешни неща се пишат в някои сайтове, други са на прав път, но искам да запазя щастието за себе си“ – поясни Виктор.