Скандалът между изпълнителите избухна в средата на миналата седмица. Изпълнителят на „Момчето, което говори с морето“ обяви, че няма да пее заедно с Кичка на концерта й поради мижав интерес". Изказването на Панайотов доведе до словесни нападки и вадене на кирливи ризи.

Впоследствие се оказа, че проблемът между двамата е за пари. Бодурова не остана длъжна на колегата си. Кичка изригна мощно по негов адрес. „Не мога да пропусна, че човек с име на тракторист, талант на такъв и расте на редосеялка може да си позволява да коментира жена и артист като мен!", обяви Кичка. Дни по-късно отношенията между двамата са изгладени. Кичка е простила на Панайотов за всичко. По думите й легендарният изпълнител се държал грубо. Не само към нея, но и към други колеги.

Нарече ги „сульо и пульо". Това не успях да го преглътна. Точно грубото му отношение е причината да не участва на концерта ми в Бургас. Простих му. Просто трябва да затворим страницата и с усмивка да продължим напред“, каза в тв интервю Бодурова. Не искам повече да коментирам нищо за това. Всичко за мен е минало“, каза пред "България Днес" Панайотов.