Венета се е отбила до Свети Влас, за да се порадва на слънчевите лъчи и да събере малко витамин D, както се вижда на една от снимките, качени в официалния профил на блондинката. С кого е там Венета, не става ясно, но по-всичко личи, че не скучае.

„Момичета, имате ли розе????”, пита участничката от „Ергенът” своите фенки. Вместо да пожъне успех с пуснатите в мрежата кадри обаче, Венета по-скоро обра доста негативи. Феновете веднага я затрупаха с куп критики. Някои я посъветваха да сложи филтър на снимките и да скрие „шкембето”. Други пък са категорични, че Венета е трябвало да скрие не само шкембето, но и паласките и наедрялото „д*пе”.

Голяма част от последователите на блондинката в социалната мрежа обаче заподозряха Венета, че не просто е напълняла, а е бременна с първо дете и към нея заваляха хиляди въпроси за това в кой месец е и кой е бащата. Не липсваха и такива, според които Венета е качила килограми не заради бременност, а от алкохола, който е много калоричен и от който се пълнее, особено ако прекаляваш с количеството, пише kliuki.ws.