Находчиви организатори се възползваха около естрадната драма, разтресла силно социалните мрежи. Лятната сцена пред НДК веднага обяви концерт на момчето, което говори с морето на 10 авгyст, а билетите бяха разпродадени само за ден.

Думите на Панайотов „мижав интерес" към рецитала на Бодурова в Бургас взривиха онлайн пространството и за естрадните легенди вече дори научи и най-младото поколение, което ги превърна във „вайрьл" любимци. Певицата обвини колегата си в грубо изказване, а той разкри, че скандалът между тях е за точно 272 лв. - толкова струва бензинът му до морето и обратно, което тя отказала да плати.

По-късно Кичка обясни, че парите не били проблем, а неговото отношение към музикантите й - нарекъл ги Сульо и Пульо, което тя считала за грандоманщина. Проверка на „Телеграф" в „Ивентим" в късния следобед вчера показа, че още 135 места са свободни за концерта на Бодурова в летния театър - 39 са в сектор А, най-много - 73, са за централния сектор Б и още 23 - в сектор В. От „Кино Кабана" казват, че за концерта на Панайот Панайотов всичко е продадено и няма нито един свободен билет, а 1800 души са заявили интерес при капацитет 20-150 седящи места и още толкова правостоящи.