Наскоро стана ясно, че актьорът има зад гърба си брак с руска адвокатка, която починала миналата година през октомври в Лондон. След разлъката двамата си останали приятели и Младен от "Съни бийч" бил потресен от загубата. Той изрично уточни, че съпругата му не се е отишла от ковид и обясни, че загубата била внезапна и неочаквана. Очевидно жена му се е самоубила, но Аръков отказа да говори повече за връзката им, защото днес е щастлив с приятелката си Габи.

Аръков съвсем наскоро призна за брака си, но днес в интервю за "Тази събота, тази неделя" не пожела да разкрие как се е запознал с чужденката. Очевидно това е станало, докато актьорът се пробва да направи кариера във Великобритания. Пред Петя Дикова той бе категоричен, че заради "Съни бийч" избрал да се върне в България. С рускинята Евгения Иво изкарал три години, но връзката им доскоро бе тайна за цяла България.

"Миналата година моята бивша съпруга си замина от този свят.", сподели Аръков. "За мен беше супер шок, много неочаквано. Когато млад човек си заминава, болката е много по-голяма", увери той.