Петрова е много доволна, че е родила на 7.07-огледална дата, която винаги има особена сила. Това са дни с необичайна енергия, която носят и даряват късмет на хората.

"На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков - син (Ив Батинков)! Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на др. Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа!", обасни Петрова, която за първи път показа специална хотосесия с корема.

Семейството има един син-Благовест, който се роди на друга важна дата за Антония-Антоновден, през 2019 година.

Ти си нашият Ангел-закрилник, др. Чорбова! Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло-старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина!" написа Антония.