Засега обаче не разкрива подробност за него. Още не го е запознала и с 15-годишния си син Давид. Синеоката брюнетка, която доста се е парила от мъже в миналото, изчаквала да провери дали новите й отношения ще се развият в бъдеще. Пред свои близки споделила, че актуалният левент ще бъде представен официално само ако оправдае очакванията й.

Говори се, че наскоро двамата са били заедно в Италия, а също и на родното Черноморие. В продължение на година тв звездата беше сама, но ето че любовните трепети отново са я споходили. Предишната й връзка отново беше с младок, при това с цели 17 години по-малък от нея. Тя се раздели с бившия си Михаил Пенев през изминалото лято. За да го забрави, звездата се отдаде на пътешествия с приятели и със сина си.

Силвестър казва, че по принцип не робува на предразсъдъци, но в крайна сметка с Мишо имали различните възгледи за живота. „Ако нямате сходни интереси, професии, визии за бъдещето, няма как да се получат нещата. В такива случаи аз взимам категорични решения. Някои от тях може и да не се харесат, но най-важното е да сме в хармония със себе си”, коментирала е Мария.

Водещата постигнала така бленувания вътрешен баланс, откакто започнала да посещава психолог. Тя твърди, че темата силно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Ходи и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa дa oпoзнae себе си. „Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия!”, твърди актрисата. За първи път посетила такъв специалист малко след развода си със Силвестър Силвестров. Тя неведнъж е разказвала, че по това време преживяла големи трудности в личен план. След раздялата с бившия й съпруг останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лева в джоба и без покрив над главата. Тогава започнала от нулата и едва си е стъпила на краката „В живота съм видяла 2 и 200. Изпадала съм в много кризисни ситуации и винаги съм оцелявала!”, доволна е Мария. Тя е горда, че е преминала с вдигната глава през трудностите в миналото. След развода бързо се намерили и нови ухажори, които да изчеткат самочувствието й.