36-годишната брюнетка отвори онлайн магазин, в който се предлагат бански костюми и плажни облекла от 100 до 400 лева. Уникалните модели веднага предизвикаха интерес от страна на почитателите на Златка, която също давала идеи за дизайна им.

"Вложила съм цялата си любов и желание в този бранд. Радвам се, че със собствен труд съм постигнала всичко, защото зад мен не стои поредният мъж, който да ми помага финансово. Съдружничка ми е близката ми приятелка Верджиния, която е дизайнер в Италия и може да се каже, че е една от главните виновници да изберем такова високо качество на платовете", разказва за начинанието си плейбойката.

Злати твърди, че за дрехите са избрали възможно най-скъпата материя — копринаж. "Всички платове са италиански, те са уникални, летни и ефирни. За банските също сме използвали материи от страната на Ботуша. Някои от плажните костюми се бавят още с производството, но ще излязат до седмица-две", сподели още Димитрова.

Чернокосата Фурия не скрива перфектно изваяното си тяло. От години тя спазва строг хранителен и тренировъчен режим, като от две години насам професионално се занимава и с клиенти, ръководейки техните програми за отслабване. В момента с част от тях ра6оти дистанционно, тъй като традиционно лятото прекарва край брега. Майка й има апартамент в морския ни курорт Созопол, както и каравана на Каваци.