Попфолк певицата Малина посегна на филтрите и програмите за корекция на снимки по подобие на повечето си колежки. Ако доскоро феновете й се възхищаваха на перфектния начин, по който изглежда почти на 60, то последната снимка, която публикува, предизвика вълна от противоречиви коментари.

Повечето й фенове веднага видяха, че снимката е коригирана и препоръчаха на звездата да не ползва подобни програми, тъй като без тях е много по-красива, пише „Телеграф“.

Спомените от старата Малина са буквално заличени от модерните програми за обработка на снимки. Изпълнителката, която напусна "Пайнер" и друг път се е изкушавала да покаже колко по-различна може да бъде, та чак трудно да я познаеш. Определено не можем да и дадем 55 години, които навърши в началото на миналия месец.

Припомняме ви, че преди 4 години дуетната половинка на Азис стана баба. Синът й Симеон Мечев и приятелката му зарадваха фолк фурията с внучка, която кръстиха и на нейно име - Малина. До скоро изпълнителката избягваше да публикува кадри с малката принцеса, но с днешна дата всичките й последователи в Инстаграм вече я познават отлично.