Пръстен тя получи от друг риалити герой-пилотът Иво, който бе в „Игри на волята“ 2020 и бе изхвърлен от младата Джералдин. Както Hotnews.bg първи писа, двамата се заявиха като двойка в началото на тази година след романтично пътешествие в Дубай. Цвети е работила като стюардеса, а приятелят й Ивайло е командир на Airbus 320. Лозанова имаше закачка с Виктор в риалити предаването, но днес явно е открила любовта.

„Иво пусна в салона на самолета песента на Рамацоти Un'Altra Te, след което излезе от кабината и помоли 180-те пътници да снимат с телефоните това, което ще се случи“, разказа Цвети. „Такава емоция не съм изпитвала! Беше невероятно, всички ръкопляскаха“, признава още развълнувата красавица.

"Изненадващо, неочаквано, романтично, високо! Казах “Да”! Осъзнавайки, че любовта не е захарен памук, но е постоянно щастие и лъчът светлина, когато смяташ, че няма изход от тунела. Има възходи и падения, учите се заедно с любимия човек, правите грешки, прощавате си! Но се обичате! И тази обич преминава през всичко и е лек за всяка болка! Казах “Да”! Уверено, защото за себе си съм взела решението това да бъде човека до мен, защото с него преминах през “Болест и здраве, добро и лошо, бедност и богатство”, много преди да си помислим, че ще предприемем следващата крачка в нашия съвместен живот. Вчера И.Т. ме направи най-щастливата жена на планетата! Летя без криле на крилете на любовта!", сподели още стюардесата и показа пръстена.