Инж. Митко Димитров, който създаде музикалния гигант на чалгата, е намерил нов заместник на трагично загиналия Денис Теофиков. Няма и още година от кончината и от "Пайнер" вече лансират негово копие, възмутени са в гилдията.

Става въпрос за изпълнителя Момчил Петров, който е избрал да се представя пред фенките като Моан. Младокът има същата визия като починалия през октомври 2021 година артист на "Пайнер". Прическите на Моан и Денис очебийно са еднакви, но и не само това, чертите им са доста сходни и буквално може да ги помислите за братя, коментират по форумите чалгомани. Татуировките по ръцете и на двамата изпълнители са идентични. Случайност или търсен ефект?!

Мнозина забелязват, че в мимики, жестове и пози Моан и покойният певец са като две капки вода. А за капак, новата чалга звезда докарва и гласа на Теофиков. Точно с имитациите Моан успява да впечатли новите си продуценти. Момчил Петров е звезда в социалната мрежа от по-рано. Набира популярност с имитации на изпълненията на родни и световни певци. Той прави много видеа и под звуците на хитовете на Денис. Но в крайна сметка приликата между Теофиков и Моан изобщо не се харесва от фен масата.

Категорични са, че колкото и новата гвардия в чалгата да се прави на любимеца им, той никога няма да бъде заменен. Иначе Моан е на 22 години и е родом от Севлиево. Неговата мечта е била да стане футболист като Христо Стоичков. Тренирал е, но не успява да пробие в големия футбол. Затова сега се цани за попфолка, но дали и там ще му се усмихне успеха, времето ще покаже.