Синоптичката на Нова тв се е сдобила с нов контур на лицето, който се постига с дерматологична процедура чрез инжекционна терапия с дермални филъри. Лицето на Никол наистина изглежда променено и последователите й в социалните мрежи също се запитаха какво си е правила. Никол първо си сложи значително по-големи и издути устни, които твърди, че са си нейни, но истината лъсва, когато се видят по-стари снимки на моделката. Станкулова си сложи и малко силикон след раждането на дъщеря си Теа.

Красавицата се оплаква, че след кърменето са й изчезнали и малкото гърди, които е имала. Другата причина, поради която е прибягнала до поставянето на силикон, е годеникът й Теодор Минев, който е син на банкера Цеко Минев. Никол искала да бъде по-сексапилна за мъжа си. Гърдите й са доста малки и изглеждат естествено, но все пак са дело на пластичната хирургия, пише „Уикенд“.

Младата майка, която в края на миналата година роди втората си дъщеря – Андреа, продължи с разкрасителните процедури и след появата на това бебе. Синоптичката отново си оформи устните с хиалуронова киселина и си направи скули, има и филъри, а последната й корекция е оформянето на лицето, което изглежда още по-ръбато, отколкото е по принцип. Красавицата от прогнозата за времето никога не е била пълна, защото от малка се занимава с моделство, а амбициозната й майка винаги я е следяла какво хапва, за да не пълнее. Именно родителката й, манията за слабо тяло и модата на кльощавите манекенки докарала остра форма на булимия на синеочката.