Както Hotnews.bg първи писа още през 2021 година, влюбените живеят и работят заедно от години и дори готвиха в "Черешката на тортата". Днес вече двамата са родители на момиче, дошло на бял свят преждевременно. Емил има две деца от предишния си брак, а Гери стана мама за първи път на 37 години.

"Тази малка госпожица е нашето голямо чудо! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо доста преди термин, все пак здрава, силна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 кг, в 01:44 часа на 16 юли, 2022. Съпругът ми и аз сме много много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички “замесени в проекта”. Маги и аз се чувстваме чудесно и очакваме благоприятни резултати от кръвните изследвания за да се приберем вкъщи. Най-хубавото тепърва предстои", написа Гери в социалните мрежи.

Бившата водеща, която сега отговаря за връзките с обществеността на столична болница, упорито криеше новината, че ще става майка, както и че се е омъжила. На снимката с бебето й обаче ясно се вижда масивна златна халка.