Ето и какво се пее във въпросната песен... "Отварям очи, идва денят… Усещам те до мен и в този момент има смисъл нашият път към безкрая Видях те в нощта, мина край мен. И спомням си как остави ме в плен, сърцето ми отново е в ритъм забравен… Знам, че ти си моя съдба… Изгрявам за теб! Намирам те с устни. Вплитаме ние душите си в огън и лед… Сякаш е сън, така безметежно. Отново се раждаме в този миг – Един за друг!"

Когато чул текста и музиката към него, чехът Ян засипал със суперлативи любимата си, а от този момент песента се превърнала в техен обет за вярност и щастие. Още повече, че думите се подредили на белия лист съвсем естествено, за по-малко от час, разказва за процеса на създаване на текста изпълнителката.

Музиката на парчето е дело на Фарес Робърт Строужи и самата изпълнителка, аранжиментът е на китариста Петър Рангелов, а гост музикант, барабани, е Алекс Лазаров. Към песента вече има романтичен клип, с кадри на красивата история от сватбения ден на Катерина и Светлин, заснет от Матушев Филмс. Режисьор на клипа е Костадин Кръстев – Коко.

"Щастливи очи парят сълзи… Сега ние сме голямо сърце, Един до друг, ние откриваме рая… Не разбра ли ти – аз дишам за теб", пее с кадифения си гласец Теди. "И заедно днес вървим напред – в живота ни в добро и зло и до края. Знам, че ти си моя съдба… Мой единствен път към света…", финализира тя в песничката.