Клипът се появи за кратко в мрежата, след което Папи Ханс беше блокиран. Стотици фенове се оплакаха, че не могат да видеото клипа на песента, в което Трендафилов пее с допряно лице да женски секси задни части, защото нямат 18г. Певецът обеща да пусне версия на клипа, която да е съобразена със стандартите на видео платформата и които очевидно няма да включват изкусителните форми, станали обект на забрана. Все пак най-сладострастните видеа са все още налични в инстаграм, затова Hotnews.bg ви ги показва.

"БЛОКИРАН. И рестриктиран от YouTube. От два часа клипа на новата ми песен си самоизтрива гледанията и е недостъпен за все повече хора. Явно е окей да сме абсолютно заляти от женски красоти на снимка, но когато използваме женското тяло не за целите да продаваме бански, а да правим изкуство, вече ни е “малко ту мъч” и “да не гледат децата”. Наистина не разбирам алгоритмите. Но това няма да ме спре да правя това, което искам, чувствам и в което вярвам. Възприемам се като артист, защото взимам неудобни решения. Не защото познавам нотите. А утре ще пусна версия на клипа, която може да гледате", обеща Трендафилов.

Hotnews.bg се съмнява, че професионалист като него не е наясно със стандартите на видео платформите, които стават все по-рестриктивни, що се отнася до секси съдържание. Папи Ханс, чиито предни песни минаваха незабелязано, може би е решил сам да си направи реклама, като пусне провокативен клип, който автоматично да бъде спрян и така да привлече вниманието върху себе си.