Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова обвини конкурентката си Джулиана Гани в изнудване, на което стана свидетел и HotNews. Твърдението й е публично достояние чрез още една родна знаменитост, а именно фолк звездата Андреа. Преди броени минути певицата пусна лайв за феновете си по време на подготовката й за нов видеоклип. На снимачната площадка е и Недкова, която макар и да не се появи пред обектива на лайва, непрестанно се включваше по различни теми.

"Джугани изнудва фирми, за да ги рекламира. Ето така се изкарват пари, за да не гладуваш", изцепи се Недкова, след като феновете на Андреа я подканиха да коментира нещо за "Мис Силикон". Всъщност Нора използва и съкратено име на Джулиана Гани - Джугани, навярно да я жегне и унижи допълнително.

Припомняме ви, че враждата межджу Джулиана и Нора започна в предаването на Николаос Цитиридис. Там малката Джулка обяви колежката си за най-ниско интелигентната в бранша. Обидата явно още тежи на плещите на Недкова, която очевидно е проучила компромата срещу Гани и намери удобен момент да я злепостави публично. Не става ясно обаче как точно протича изнудването от страна на силиконката. "После ще ти кажа какво точно прави, нека да свърши лайва", заяви финално Норчето пред Андреа.