Певицата призна, че не е влизала във фитнеса вече година. Тя не говори публично за мъжа до себе си-Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес у нас. Заедно с брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете.

"Личния си живот не го афиширам. Щастлива съм с човека до себе си. Аз съм певица и смятам, че именно с музиката си и с това, което правя в професионален план, трябва да държа вниманието на хората и да съм интересна с проектите си, а не да тръбя личния си живот. Никого не крия, когато има повод, навсякъде сме си заедно, но не съм от хората, които бият тъпан, казва Анелия в интервю за вестник "Телеграф".

Пред изданието тя признава още, че от година не тренира: "От една година не тренирам. В такъв етап от живота си съм. Но преди това много тренирах, плувах, правех дълги походи сред природата и това няма как да не се е отразило, но към този момент не полагам някакви особени грижи".

"Истината е, че се чувствам страхотно. Не знам каква е тайната, нямам обяснение. Щастлива съм, живея си живота, обградена съм с хубави и позитивни хора, изживявам една прекрасна любов, чувствам се удовлетворена от живота си и може би това е разковничето. Ако си щастлив отвътре, това се отразява и на външния вид".

Певицата отрече слуховете, че се е разделила с "Пайнер" и се похвали с многобройни ангажименти през лятото. Тя пусна и собствен канал в youtube.