Компанията се почерпи скромно в градината на къща, по всяка вероятност вила край морето. Нищо чудно и сами да са си приготвили лека непретенциозна вечеря, защото по масата не се видяха нито отрупани чинии, нито бутилки с алкохол. През деня Коцето бе на плажа в Лозенец с приятели, сред които и шефката на „Визаж“ Жени Калканджиева. Тя показа видео с певеца, който учудващо се оказа срамежлив. В клипчето Жени през смях казва, че снима Константин, понеже всички знаят, че има рожден ден.

„Стига, моля ти се, ще се срамувам“, отвръща Коцето. Сигурно е свенлин, защото е по бански. Той веднага пооправя прическата и заема поза почти като за конкурс по бодибилдинг, за да влезе в кадър мускулест и снажен. По-късно се състоя вечеринката в градината с жена му Надя, Преслава, която съчетава участията с лятна ваканция с мъжа си Павел и дъщеря им Паола, и Софи Маринова, която бе за малко. Софи дойде от София, където слебодед имаше участие в хидропарк, а по-късно вечерта се изяви в клуб в Ахтопол. Така че сигурно не се е застояла на рождения ден на Коцето.

И все пак напълно достатъчно, за да развесели компанията, стана ясно от клипче, в което СОфи разпалено говори за клипа на Преслава и Коцето. Покрай това включване се видя, че масата на звездите не е отрупана с всевъзможни блюда и отбрани алкохолни напитки. Така че вероятно са си приготвили нещо за хапване набързо и са вдигнали някоя и друга наздравица.

Пред Софи имаше почти празна чиния. Явно добре си беше „подложила“ за участието, защото беше останала само една филийка хляб. Коцето определено учуди феновете си със семплото тържество за рождения си ден. До миналата година включително певецът отбелязваше личния си празник с грандиозни купони, най-често в дискотеката си в Студентски град, която сега е затворена до края на лятото, отбелязва "Уикенд". Покрай партитата на Коцето, в каквито често се превръщат и участията му, все се повдига темата за това колко алкохол пие. Певецът е признавал, че когато има сценична изява, не отива на работа, а да се забавлява.