Около Марсо от „Мърда бойз“ не спират да се вихрят скандали дори и след като е станал баща или поне такава информация имаше преди време, когато се появи на кадър с бременната си приятелка.

Същевременно изпълнителят предизвика остри коментари и като кандидат депутат в листата на ДПС. Извън всичко това още една гореща клюка обикаля средите и видимо не дава мира на Марсел, тъй като касае неговите интимни предпочитания. Изпълнителят, който познаваме с откровени текстове и нецензурни клипове има доста пикантни сексуални подвизи, ако се вярва на видео, в което се твърди, че той е сред главнодействащите лица. В тематични сайтове мъж досущ като нашия Марсел се вихри в компанията на момиче и свой авер. Близостта между двете момчета обаче е доста красноречива. Дали обаче във видеото наистина е Марсел или просто момчето много прилича на него остава въпрос за фантазиите на феновете му. Според някои това било испанец, а според други си е баш наш Марсо.

По този повод явно е и следното откровение на Марсел Величков, в което той е категоричен, че е 100% хетеросексуален мъж. Цветущият му език не ни позволява да го цитираме дословно, но пък всеки може да види и чуе сам откровението на изпълнителя.